Bookingsystem til en hurtig og nem bookning af vikarer

Hos LuxPleje er det muligt at booke vikarer hurtigt og nemt. Gennem booking formularen på siden, er det muligt at booke pædagoger, sundhedsfaglig personale, rengøringsassistenter og servicemedarbejdere.

Er opgaven af særlig karakter, er det muligt at beskrive dette i informationsfeltet.

Når vi har modtaget din booking, hører du fra os hurtigst muligt. Vi stræber efter at reducere den tid det tager, når der normalt bookes vikarer.

Venlig hilsen,
LuxPleje

Booking af vikarer

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.