10 ÅRS ERFARING INDENFOR SUNDHEDSBRANCHEN
BRED VIFTE AF FORSKELLIGE
YDELSER
Kompetente og dygtige
medarbejdere

Om LuxPleje

Skarpminded virksomhedsledelse, med hjertet på rette sted

Bag Luxpleje er vi 2 skarpsindede kvinder med hjertet på det rette sted og mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen samt ledelse af vikarbureauer. For os er Luxpleje vores hjertebarn, hvorigennem vi kan gøre en forskel for andre mennesker. Det gør vi igennem effektiv ledelse med gode ansættelsesvilkår samt hurtig hjælp til virksomheder, der står med et akut behov for en vikar eller har brug for en vikar til længere ansættelse.

For os er det passionen for Luxpleje, der giver drivkraften i virksomheden. Udover at vi er ildsjæle for vores virksomhed, har vi et hold af effektive og empatiske vikarer, som deler virksomhedens version om at gøre en forskel for den enkelte. Det er vores ansatte, der er med til at skabe helheden for Luxpleje.  

Når man står og har brug for en ansat i sidste øjeblik, har man ofte ikke tid til at være kritisk, og kan derfor komme til at ansætte den helt forkerte, som ikke matcher virksomhedens eller projektets karakter. Det undgår du ved at anvende Luxpleje.

Vi har nøje udvalgt samtlige af vores vikarer, og vi kender dem yderst godt. Derfor ved vi, at alle vores vikarer er professionelt indstillet, har den rette uddannelse og solid erfaring indenfor deres felt. Samtidig er de empatiske og åbne personer, som ønsker at gøre en forskel for andre. På den måde deler de vores kerneværdier. 

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Book et møde med os

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.