10 ÅRS ERFARING INDENFOR SUNDHEDSBRANCHEN
BRED VIFTE AF FORSKELLIGE
YDELSER
Kompetente og dygtige
medarbejdere

Pædagoger med flere års erfaring

Pædagoger til dit behov

Er uheldet ude og står I og mangler en pædagog til almindelig daglig gang i institutionen eller måske til en udflugt med børnene? Hos os kan du få en pædagog ud selv med utrolig kort varsel, og du kan få en vikar både til ansættelse i en kort eller længere periode. Vi sætter os ind i dine behov og finder en empatisk pædagog, som er et perfekt match.

Hos os kan du hyre en kompetent pædagog, som hurtigt kan træde til, hvis en af dine ansatte pludselig bliver syg eller på anden vis forhindret. Vi har altid et solidt hold af erfarne pædagoger, som står klar til at tage fat og glæder sig til nye udfordringer.

Uddannede med flere års erfaring

Alle vores pædagoger har en solid baggrund med pædagoguddannelse og flere års erfaring med at arbejde med børn. Desuden har de selvfølgelig alle ren straffeattest og børneattest. Vores pædagoger er empatiske, fleksible og er klar på at hjælpe jer med at gøre hverdagens udfordringer, lettere. Derudover er de meget sociale mennesker, som ser frem til at samarbejde med jer om at få en velfungerende tur eller daglig gang i institutionen. Foruden det kan vi også hentet barnet fra institutionen, og tilbyder privat børnepasning i eget hjem

Altid til rådighed

Hos os kan du altid få fat på en vikar. Vi har kunden i centrum, og det er vigtigt for os altid at stå klar med kvalitetsvikarer. Samtidig lægger vi stor vægt på de ansattes vilkår. På den måde har vi fokus på at matche den rette ansatte med din virksomhed eller institution.

Ring til os nu og find en kompetent pædagog. Vi kører ud på hele Sjælland og er hos dig indenfor halvanden time.

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Book et møde med os

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.