10 ÅRS ERFARING INDENFOR SUNDHEDSBRANCHEN
BRED VIFTE AF FORSKELLIGE
YDELSER
Kompetente og dygtige
medarbejdere

Effektive rengøringsvikarer til mindste detalje

Imødekommende rengøringsassistenter

Vores rengøringsassistenter er imødekommende personer, som er yderst grundige og går meget op i detaljerne. Samtidig med, at de er hurtige og effektive, sørger de for at nå samtlige overflader og rigtig komme ud i krogene. På den måde er du sikret et skinnende rent hjem, kontor eller erhvervsbygning hver gang, og uden at din rengøringsvikar har brugt mere end et par timer på det. 
Vores rengøringsvikarer er altid udstyret med de bedste midler på markedet og har bredt kendskab til rengøringsmetoder og anvendelse af kemikalier. De har nemlig flere års erfaring indenfor deres felt, og er derfor klar til at tage fat på lidt af hvert.

Store og små rengøringsprojekter

Har jeres rengøringsassistent meldt sig syg på din arbejdsplads? Eller er jeres private rengøringsassistent blevet forhindret i at komme ud til jer? Så står vores rengøringsvikarer klar til at hjælpe jer med store og små rengøringsprojekter. Det kan også være, du er ved at rydde ud på loftet og derfor har brug for en rengøring til at muge grundigt ud i rummet. Uanset hvad rengøringsopgaven lyder, står vores rengøringsvikarer klar og gør arbejdet med et smil.

Kan træde til når som helst

Har du brug for, at din rengøringsassistent kommer flere gange om ugen efter lukketid? Det kan være svært at finde en person, der er villig til for eksempel at arbejde efter klokken 22 både på hverdags- og weekendaftener. Men det er ikke et problem hos Luxpleje. Hos os kan du få rengøringsvikarer ud, selv med meget kort varsel, og de er fleksible til at arbejde netop i det tidsrum, hvor du har brug for det. Du kan både bruge vores service til at tilkalde en rengøringsvikar i sidste øjeblik eller til en længere ansættelse, måske fast med skæve tidspunkter. Vi har en løsning skræddersyet til netop dine behov.

Ring til os nu, så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning for dig og dine behov. Vi kører ud på hele Sjælland og er hos dig indenfor halvanden time.

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Book et møde med os

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.