10 ÅRS ERFARING INDENFOR SUNDHEDSBRANCHEN
BRED VIFTE AF FORSKELLIGE
YDELSER
Kompetente og dygtige
medarbejdere

Servicemedarbejdere klar til at tage fat

Stærkt hold af servicemedarbejdere til at hjælpe dig

Står du og skal have hjælp til et større haveprojekt eller mangler i en, der kan passe virksomhedens græsplæner, så de står flotte og nyklippede? Så kan du her finde en frisk servicearbejder, som står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi har et stærkt hold af servicearbejdere, som tilbyder en bred vifte af ydelser. Det kan være alt fra havearbejde som at klippe hæk, feje blade eller slå græs til transport af erhvervsartikler, bortskaffelse af haveaffald, tjenere til din restaurant eller vinduespudser til facaden og vinduerne. Hos Luxpleje er vi fleksible med store som små projekter, og vi tror på, at med flere hænder arbejder vi mere effektivt.

Vores servicearbejdere er yderst fleksible og åbne overfor mange forskellige slags opgaver og udfordringer. Alle vore servicearbejdere har en ren straffeattest og erfaring med mange forskellige former for fysisk arbejde. Udover det har de gåpåmod, er energiske og altid klar til at tage fat.

Fleksible til små som store projekter

Vores servicearbejdere kan tilkaldes selv med kort varsel, og vi er fleksible både til korte og længere perioder. Hvis du for eksempel kun skal bruge servicearbejderen til at hjælpe til med et projekt en enkelt dag, kan det snildt lade sig gøre hos os. Samtidig kan vi også sagtens assistere, hvis du har brug for at ansætte servicearbejderen i en længere periode.

Vores servicearbejdere tager udfordringer op med et smil og glæder sig over, at kunne gøre en forskel. Der er derfor ikke den opgave, der er for stor eller lille for vores servicearbejdere. 
Dog sikrer vi samtidig, at samtlige ansatte arbejder under ordentlige forhold, og at arbejdet bliver udført både til din tilfredsstillelse og den ansattes. Ring til os nu og fortæl os om dit næste projekt. 
Vi kører ud på hele Sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time. Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov.

Altid til rådighed

Hos os kan du altid få fat på en vikar. Vi har kunden i centrum, og det er vigtigt for os altid at stå klar med kvalitetsvikarer. Samtidig lægger vi stor vægt på de ansattes vilkår. På den måde har vi fokus på at matche den rette ansatte med din virksomhed eller institution.

Ring til os nu og find en kompetent pædagog. Vi kører ud på hele Sjælland og er hos dig indenfor halvanden time.

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Book et møde med os

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.