10 ÅRS ERFARING INDENFOR SUNDHEDSBRANCHEN
BRED VIFTE AF FORSKELLIGE
YDELSER
Kompetente og dygtige
medarbejdere

Uddannet sundhedsfaglig personale

Social- og sundhedshjælpere med solid erfaring

Har I akut brug for en vikar eller en sosu hjælper som afløser til en længere periode, så kan I finde det her hos Luxpleje. Alle vores sosu hjælpere har den rette uddannelse og en sundhedsfaglig baggrund med flere års erfaring indenfor sit fag. Vi forstår, at der pludselig kan opstå kritiske situationer, hvis en fast sosu hjælper pludselig bliver syg eller på anden vis forhindret. Derfor kan vores hjælpere træde til, selv med meget kort varsel og er også fleksible til længere ansættelsesperioder. Vi sætter os ind i jeres behov helt fra starten af, ligesom vores sosu hjælpere vil sætte sig ind i borgernes behov.

Empatiske og tålmodige hjælpere

Hos os har alle vores sosu hjælpere og øvrige vikarer to ting til fælles. De ønsker at gøre en forskel for mennesker og vil være med til at facilitere din hverdag. Derfor vil du kun blive mødt af imødekommende og empatiske sosu hjælpere hos os. Vi ved, at hverdagen kan være stressende for sosu hjælpere, men her tager vi travlheden med et smil, og viser, at der skal være plads og tid til alle. På den måde er vores sosu hjælpere indstillede på, at tingene tager den tid, de tager. De har en tålmodig og rolig indstilling, og ser borgernes tryghed og velvære som deres førsteprioritet.

Få hjælp af en uddannet sundhedsfaglig personale

Står du og mangler daglig eller akut hjælp fra kompetent sundhedsfagligt personale på plejehjem, sygehus, i psykiatrien eller privat? Hos os har vi et stærkt hold af yderst kompetente sundhedsfaglig personale, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan også hyre en vikar til længere perioder. Al vores sundhedsfaglige personale har dokumenteret uddannelsesbevis, ren straffeattest samt flere års erfaring indenfor deres felt. Således er du garanteret erfarne hænder, når du får hjælp af vores dedikerede vikarer.

Tryghed, sikkerhed og erfaring

Vi garanterer fuld tryghed og sikkerhed, når du bestiller hjælp fra vores sundhedsfaglige personale og sosu hjælpere. Alle vores vikarer tilpasser sig omfanget af de nødvendige opgaver, og står til rådighed efter dine behov. Hos Luxplus ønsker vi at gøre det muligt at få fat på professionelt personale til hver en tid. Vores førsteprioritet er at sikkerheden og kvaliteten er i top, og at du føler dig tryg ved vores vikarer. Derfor kender vi alle vores vikarer utroligt godt, og ved at de deler vores værdier. Vi giver vores personale de bedste arbejdsvilkår, både så vores vikarer er glade for deres arbejde og ikke opfører sig presset, når de kommer ud til dig.

 

Altid til rådighed

Vores stærke og kompetente hold af vikarer står klar til at hjælpe dig med at gøre hverdagen mere effektiv. Ring til os nu, så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning for dig og dine behov. Vi kører ud på hele Sjælland og er hos dig indenfor halvanden time.

Vi har et stærkt hold af professionelle og fleksible vikarer, som står klar til at tage fat. Vi mener, at det er den rette indstilling, der gør forskellen. Og derfor har alle vores vikarer hjertet på det rette sted, og ønsker at gøre en stor forskel for dig.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor sundhedsbranchen, forstår vi at sætte os i dit sted. Vi kører ud på hele sjælland og er hos dig indenfor højest halvanden time

Book et møde med os

Kontakt os formular

Ring eller skriv til os

Vi er nemme at kommunikere med. Og det er ligeså nemt at komme i kontakt med os. Kan vi hjælpe dig, eller har du en anden henvendelse, så er du velkommen til at kontakte LuxPleje.

Send en mail til kontakt@luxpleje.dk eller ring til os på +4531487708.

Ledige stillinger

Vi leverer dagligt et stort arbejde. Og derfor søger vi også løbende nye og dygtige medarbejdere. Vil du være med til at gøre en forskel sammen med LuxPleje, så synes vi, at du skal tage et kig forbi vores ledige stillinger. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret.